Finnes: 3 rum och kök i skottsäkert område

IMG_4387Ljus och öppen bostad, öppen planlösning med utrymme för flexibel möblering i underbart trevliga rum beläget i ett säkert bostadsområde och naturen samt en och annan skottsalva in på knutarna. En dröm för homestylister och inredare med äventyrslusta.

Möjlighet till mycket tidiga morgonpromenader i gott och ordna sällskap och garanterad väckning av miljönära transportsystem.

Lägenheten har tre rum och kök samt tre toaletter, ett tvättrum med varm- och kallvattenberedare. Dock saknas själva väggvattenutkastaren för det varma vattnet i samtliga utrymmen utom på toaletterna.

IMG_4472

Toaletterna är miljövänliga då det sker pappersinsamling genom ett separat system lokaliserat alldeles bredvid toalettstolen.

Det stora rummet kan möbleras mycket flexibelt samt den intilliggande balkongen är familjevänlig och barnsäker då den är omgiven av hönsnät och helt i avsaknad av farliga möbler att klättra på.

IMG_4471IMG_4373Lägenheten kan fördel städas med högtryckstvätt då allt är helkaklat.

Viss inredning och husgeråd kan ingå, till exempel bestick och tallrikar för fyra personer i köket, torkställ för tvätt i tvättutrymmet som saknar tvättmaskin samt soffor av loungemodell som är helt omöjliga att sitta, stå, ligga eller ens gå på i det stora gemensamhetsutrymmet.

Försiktighet kring mygg bör vidtagas. Inte för att vi sett en enda mygga utan för att det blir så fula märken på de beigegula lamellgardinerna som varje rum så förtjänstfullt inretts med.

Bud insändes snarast. Besked kan ges omgående vid intresse då huset har full täckning för wi-fi.

På köpet: Tysk, ständigt irriterad granne en våning upp som aldrig tycks vara nöjd och har en ihärdig förmåga att klaga på allt och alla samt en i lägenheten inneboende fransyska som inte förstått hur pappersinsamlingen på toaletten fungerar och därför begagnar även de andra toaletterna i lägenheten – med avlopsstopp som naturlig följd. Men det verkar hon skita i.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *